Rólunk mondták

Rólunk mondták

 

“Társasházunkat közel 10 évig az Önkormányzatból kivált cég kezelte.
Ez idő alatt a ház leamortizálódott és eladósodott. A függőfolyosót 2006-ban aládúcolták mely 3.000.000Ft-jába került a Tulajdonosoknak. A pazarlást megelégelve a Társasház tulajdonosai úgy döntöttek ideje váltani és a korábbi Számvizsgálót szeretnék megválasztani közös képviselőnek, aki már 22 éve élt a házban és vitte a ház ügyeit.
A felkérésnek eleget téve a Számvizsgáló elvégzett egy társasházkezelő OKJ-és képzést és elvállalta házunk közös képviseletét, melyet 6 éve végez mindenki megelégedésére. A ház azóta teljesen önerőből, Önkormányzati és egyéb támogatás nélkül belsőleg és külsőleg is felújításra került a tulajdonosok összefogásával és azóta az utca legszebb háza. Erről az “Egy felújítás képei” oldalon meggyőződhet bárki.”
F. Magdolna SZ.B.

“Társasházunkat megalakulásától az ….. Vagyonkezelő kezelte.
Az általuk kezelt időszakban házunk életében semmi nem történt. A szolgáltatók folyamatosan felszólították a házat a tartozások rendezésére. Egyik agilis tulajdonostársunk segítségével sikerült leváltani a korábbi semmit sem tevő képviselet
és megválasztanunk jelenlegi és reméljük végső közös képviselőnket. Tevékenységének köszönhetően azóta a ház nem küzd likviditási problémákkal és van kaputelefonunk, műanyag bejárati ajtónk és további fejlődések előtt állunk.”
S. Jenő SZ.B.

“Házunkat korábban egyik tulajdonostársunk kezelte, sajnos elköltözött.
Költözése előtt keresett maga helyett megfelelő közös képviselőt.
Hatodik éve, hogy jelenlegi közös képviselőnk kezeli a házunkat és a tulajdonosok nagyon elégedettek munkájával.
Házunk, kis ház létére is nagyon jól működik.”
N.Éva Sz.B.